Pakket op Maat

De opleidingen waar uit je in deze rubriek kunt kiezen zijn:

  • Aventus: In de opleiding Smart Energy maak je kennis met de elektrotechniek en de werktuigkundige techniek. Deze combinatie van technieken wordt behandeld in de keuzedelen Eletrotechniek voor de Werktuigkundige (EvW) en Werktuigkunde voor de Elektrotechnicus (WvE). Dit lesmateriaal is bestemd voor niveau 2 en 3.
  • Aventus: In de opleiding Smart Technology (niveau 2 en 4) leer je slimme toepassingen te gebruiken binnen verschillende technieken. Je krijgt een mix aangeboden van bouw-, elektro- en installatietechniek. Je volgt het programma digitaal in thema’s, katernen, projecten en keuzevakken.

 

  • Drenthe college Emmen: In deze opleidingmaak je kennis met de elektrotechniek en de werktuigkundige techniek. Deze combinatie van technieken wordt behandeld in de keuzedelen Eletrotechniek voor de Werktuigkundige (EvW) en Werktuigkunde voor de Elektrotechnicus (WvE). Dit lesmateriaal is bestemd voor niveau 2 en 3. Naast dit lesmateriaal werk je ook met een werkboek waarin verschillende elektrotechniche grootheden worden behandeld. Ter ondersteuning heb je ook een boek met de persentaties die bij elk thema worden verzorgd. Hier kun je zelf aantekeningen in maken.

 

  • Deltion: Deze opleiding bestaat uit 4 modules. Dit is een brede elektrotechnische en werktuigkundige opleiding op een behoorlijk niveau. Welke module je nodig hebt bespreek je met je docent.