Keuzedelen MBO

Gepubliceerd: 26-4-2017

W voor E en W voor E

Deze keuzedelen zijn beschikbaar. Er zijn ook docentenexemplaren leverbaar met daarin alle antwoorden op de vragen.

Ondersteunde leermiddelen

Van enkele keuzedelen zijn ook extra toetsen beschikbaar. We streven ernaar om deze zo snel mogelijk beschikbaar te krijgen en de ontbrekende toetsen te ontwikkelen.

Nieuwe digitale leeromgeving

Voor de keuzedelen W voor E en E voor W gaan we begin school jaar 2017 - 2018 een start maken met onze nieuwe digitale leeromgeving. Deze omgeving is zeer intuïtief en biedt ons in de nabije toekomst extra mogelijkheden om het lesmateriaal aan leerlingen te presenteren. De toetsomgeving is ook zeer modern en geeft goede feedback aan de leerling, waardoor een helder beeld ontstaat waar eventueel nog door de leerling aan gewerkt moet worden.

Leerlingen die moeite hebben met lezen, kunnen ook gebruik maken van Readspeaker binnen deze digitale leeromgeving. Al het lesmateriaal dat we hebben gemaakt is dus volledig digitaal beschikbaar. Dit geldt dus niet alleen voor de thema’s, katernen en projecten maar ook voor de praktijkopdrachten, toetsen en presentaties.

Mappen met lesboekjes

Behalve digitaal kunt u natuurlijk ook de lesboekjes in drukwerk ontvangen. In totaal zijn dit per keuzedeel 7 thema’s in een map.

Mix

We leveren het lesmateriaal dus in drie verschillende vormen. In drukwerk, digitaal of in een mix van beiden. U bepaalt dus zelf hoe u uw leeromgeving inricht!

Keuzedelen Duurzaam Vakmanschap E en W

We zijn nu nog druk bezig met het ontwikkelen van dit lesmateriaal. De planning is om dit per september 2017 beschikbaar te hebben.

Examens

De examens voor de keuzedelen worden door Examenservice MEI (www.esmei.nl) gemaakt.

Maandelijks houden wij u met deze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.